Motor

Hier droomt iedere motorrijder van: bochtjes! 

Niets evenaart de ongekende vrijheid en de unieke sensatie van het rijden op een motor. Maar…met vrijheid komt verantwoording en zeker voor de motorrijder is het belangrijk om de bron van deze sensatie, de enorme kracht, goed leren te beheersen.

Eerst leer je op een geschikt terrein de beginselen van voertuigbeheersing. Als je de motor een beetje in je macht hebt maken we het wat moeilijker door aan de slag te gaan met de Bijzondere Verrichtingen (examen AVB). Denk hierbij aan bijvoorbeeld verantwoord remmen, afschuinen, uitwijken en langzame manoeuvres.

Daarna worden de rijlessen voortgezet op de openbare weg. Ook hier gaat de opbouw verder. We beginnen eerst met de “makkelijke” wegen en routes en voeren dit steeds verder op. In jouw tempo, uiteraard. Hierbij maken we ook gebruik van de verschillende tijdstippen, die behoorlijk van invloed zijn op de verkeerssituatie. Je doet hierbij de nodige kennis en ervaring op (examen AVD), zodat je na het behalen van je rijbewijs  verantwoord de weg op kan. Het gemiddelde aantal lessen voor het rijbewijs ligt op 15 á 20.

Wij geven les op de Honda CB650 (A onbeperkt) en een Honda CB500 (A2).

Alvast zelf regelen, hoe eerder hoe beter i.v.m. een wachttijd: Voordat wij het praktijk examen verkeersdeelname kunnen aanvragen is nodig dat je met een DigiD zelf via www.mijncbr.nl de geneeskundige verklaring invult. Ons registratienummer is 6908N2

    • Losse lessen € 55,- per uur
    • Pakket 15 lessen plus 2 examens voor € 1.220,-
    • Pakket 20 lessen plus 2 examens voor € 1.465,-

voor onze betalingsvoorwaarden en termijnbetalingen: klik hier